Overvektsoperasjoner

Sleeve Gastrectomy og Gastric Bypass er moderne behandlinger tilpasset hver enkelt pasient. Hos Capio CFTK utfører vi vektoperasjoner på personer med en BMI på 30 og oppover.

Bild Viktoperationer

Overvekt og fedme er i dag et svært omfattende samfunnsproblem. For den som lider av fedme, påvirkes helsen på mange måter. Diabetes, høyt blodtrykk, nedslitte kne- og hofteledd og kreft er bare noen eksempler på følgesykdommer til fedme. Risikoen for tidlig død er betydelig, og personens livskvalitet er ofte nedsatt.

For den som allerede har fedme, kreves det en behandling som gir en varig endring i livsstil når det gjelder kost- og mosjonsvaner. For mange er dette svært vanskelig å få til. Når tradisjonell behandling med kost- og mosjonsråd, eventuelt i kombinasjon med en form for medisinsk behandling, ikke lykkes, er kirurgisk behandling ofte å anbefale.

Overvektsoperasjon med kikkhullsteknikk

Overvektsoperasjoner er i dag velprøvde og har god effekt også på lang sikt. Våre operasjoner utføres ved hjelp av kikkhullskirurgi, og vi bruker ulike metoder avhengig av hva som passer best for pasienten. Vår vanligste overvektsoperasjon er Sleeve Gastrectomy, men vi utfører også Gastric Bypass.

 

Alt er inkludert – gratis konsultasjon

En overvektsoperasjon hos Capio CFTK koster kr. 87 850,-. I denne prisen inngår, i tillegg til selve operasjonen og postoperativ pleie, legebesøk både før og etter operasjonen, kostholdsrådgivning hos dietiker og dessuten støtteprogram i 3 år. 

Gastric Sleeve

Vår vanligste operasjonsmetode mot overvekt og fedme. Ved Sleeve Gastrectomy gjøres magesekken om til et smalt rør. Ca. 75 % av magesekken fjernes, og volumet minsker dermed kraftig. Les mer om sleeve-operasjoner hos Capio CFTK.

Gastric Sleeve

Gastric Bypass

Alternativ operasjonsmetode mot overvekt og fedme. Gastric bypass innebærer at større deler av magesekken kobles ut. Samtidig blokkeres næringsopptaket i en del av tynntarmen. Les mer om Gastric Bypass hos Capio CFTK.

Gastric Bypass