Om nettstedet

Dette er Capio CFTKs nettsted, der du som besøkende kan finne informasjon om de operasjonene vi utfører på klinikken vår i Stockholm sentrum og på klinikken på Gjøvik, som drives av Kikkhull- og Fedmekirurgi AS (KFK). Her finner du informasjon om hvordan du kan kontakte oss. Pasienter kan kontakte oss på flere måter. Send aldri sensitive personopplysninger via Internett. 

Dette nettstedet inneholder informasjonskapsler. Ifølge EUs datadirektiv, som også omfatter Norge og andre EØS-land, skal besøkende på nettsteder som inneholder informasjonskapsler, informeres om hvordan de brukes og hvordan du som besøkende kan unngå informasjonskapsler.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler eller cookies er en liten tekstfil som sendes fra webserveren vår og lagres i nettleseren din. Det finnes to typer informasjonskapsler, "vanlige" informasjonskapsler og øktinformasjonskapsler. Øktinformasjonskapsler forsvinner når du lukker nettleseren og blir altså ikke lagret, mens vanlige informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din over lengre tid.

Slik bruker vi informasjonskapsler


Vi bruker informasjonskapsler for å kunne beregne antallet besøkende og analysere trafikken for å kunne forbedre nettstedet.

Unngå informasjonskapsler

Du kan blokkere informasjonskapsler i nettleseren din. Du finner informasjon om hvordan du gjør det her

Tilpasset for besøkende med ulik skjermstørrelse

For å gjøre det lett å søke etter pleie og informasjon er innholdet tilpasset for besøk via mobiltelefon og nettbrett gjennom såkalt responsiv design.

Medisinske illustrasjoner av Gösta Lindwall, miljøbilder og portrettbilder av Tobias Björkgren.