Hvorfor velge Capio CFTK?

Det er en stor og viktig beslutning å bestemme seg for å ta en vektoperasjon. Derfor synes vi at det er viktig at du velger en klinikk med lang erfaring, og som ikke gir slipp på deg uten ordentlig oppfølging etter operasjonen. Nedenfor ser du hvorfor vi mener at du bør velge Capio CFTK.

CFTK først i Sverige med sleeve gastrectomy-metoden

I 2007 introduserte dosent Dag Arvidsson og Centrum för Titthålskirurgi (CFTK) en ny metode i Sverige for pasienter med fedme: sleeve gastrectomy. Siden den gang har vi hjulpet mer enn 3500 pasienter med å få et sunnere liv og økt livskvalitet.

To pleiedøgn i forbindelse med vektreduksjonsoperasjonen

De fleste andre klinikker tilbyr én overnatting, men for din trygghet tilbyr vi to overnattinger. Hvis du ønsker å reise hjem etter den første natten, kan du selvsagt gjøre det, men de fleste synes det er fint å bli en ekstra natt.

Høy medisinsk kvalitet på vektoperasjoner

Capio CFTK tilbyr kirurgi med høyest tenkbar kvalitet. Samtlige operasjoner registreres i SOReg, som er et kvalitetsregister for fedmekirurgi. Utdrag fra registret viser at Capio CFTK’s vektreduksjonsoperasjoner har svært gode resultater.

Høy tilgjengelighet gjennom CFTK's støtteprogram

For å gi deg som pasient de beste forutsetningene for å lykkes med å endre atferdsmønster, støtter vi deg gjennom et støtteprogram der kirurg, sykepleier og dietiker er tilgjengelig etter behov. Vi er tilgjengelige på hverdager kl. 9–15, og du er velkommen til å ringe, sende e-post eller besøke oss så ofte du vil. Etter seks måneder blir du invitert til en sammenkomst. Vi arrangerer også helseaktiviteter, blant annet løp.

Erfarent pleiepersonell og dietiker på heltid for vektoperasjoner

Therese Goding, dietiker hos CFTK, er heltidsansatt, og har lang erfaring med vektoperasjoner. I desember 2015 utga hun boken "Et liv med sleeve", som inneholder råd om kosthold og mosjon etter en sleeve gastrectomy. Boken gis til alle pasienter som gjennomgår en vektreduserende operasjon hos Capio CFTK. Samtlige medlemmer av personalet har lang erfaring innen sykepleie, og har spesialistutdanning.

Kort ventetid for overvektsoperasjoner

Våre ventetider ligger i gjennomsnitt på 2–4 uker etter konsultasjon.

CFTK ligger sentralt i Stockholm

Klinikken vår ligger på Drottninggatan, sentralt i Stockholm city, som nås med en 15 minutters spasertur fra sentralstasjonen. Slik er det enkelt å finne veien til oss, uansett hvor du bor. Hvis du kommer fra flyplassen, er det en drosjetur på omtrent 40 minutter til klinikken.