1-årig eller 3-årig støtteprogram

En vektoperasjon er en ny start i livet, men det er ingen mirakelkur for å få en sunn livsstil. Umiddelbart etter operasjonen begynner et nytt liv med endrede matvaner og mosjon. For å gi deg som pasient de beste forutsetningene for å lykkes med å endre atferdsmønster støtter vi deg med et 1-årig eller 3-årig støtteprogram.

I ett år etter overvektsoperasjonen er du velkommen til å kontakte våre kirurger, våre sykepleiere og vår dietiker hvis du trenger veiledning eller har spørsmål om kosthold, mosjon eller annet som gjelder operasjonen. Du kan for eksempel få næringsberegnet matinntaket ditt, delta i treningsprogrammer og finne ut kroppssammensetningen din for å motivere deg til å fortsette å leve sunt.

Med en gang du kommer hjem etter vektoperasjonen, starter støtteprogrammet, og du kan ringe, sende e-post eller besøke oss så ofte du trenger. Til forskjell fra andre klinikker behøver du ikke å bestille tid for å treffe en sykepleier eller dietiker, det holder at du ringer før du kommer.

I støtteprogrammet inngår også Sammenkomsten, en inspirasjonsdag der du møter andre pasienter og får motivasjon til å komme i gang eller opprettholde en sunn livsstil. Du får også mulighet til å kontrollere vekten og ha personlige samtaler med din dietiker og kirurg.

Du kan selv velge mellom et 1-årig eller 3-årig støtteprogram. Når det 1-årige støtteprogrammet tar slutt, finnes det muligheter til å forlenge støttetiden med to år mot en avgift.Vårt støtteprogram omfatter 

  • Telefon- og e-postkontakt samt fysiske møter med kirurger, sykepleiere og dietiker når du behøver veiledning eller har spørsmål.
  • Endagsprogrammet for Sammenkomsten, der vi fokuserer på hvordan du opprettholder sunne kostholdsvaner og kommer i gang med gode mosjonsaktiviteter.


Vil du vite mer om vektoperasjoner hos Capio CFTK?

Kontakt oss for å få mer informasjon, eller bestill en konsultasjon hos en av våre erfarne kirurger.

Read more