Plastikkirurgi

Etter en vektoperasjon med kraftig vektreduksjon oppstår ofte hudoverskudd. I forbindelse med en vektoperasjon tilbyr vi blant annet bukplastikk samt arm-, lår- og brystplastikk.

Illustration bukplastik

Etter en vektoperasjon med kraftig vektreduksjon oppstår det ofte store hudoverskudd blant annet på magen, men også på armer, lår og bryst. Før du overveier en plastikkoperasjon, er det viktig å ha hatt en stabil vekt i minst seks måneder. De plastikkoperasjonene vi utfører, er blant annet bukplastikk, armplastikk, lårplastikk og brystplastikk.


Bukplastikk

Bukplastikk er den vanligste plastikkirurgien vi utfører. Den innebærer at vi løsner hud og underhudsfett fra bukveggen, som regel etter en kraftig og varig vektreduksjon. Bukplastikk utføres oftest på den fremre bukveggen. Inngrepet kan ha varierende omfang, avhengig av hvor stor vektreduksjonen har vært og hvor stort hudoverskuddet er.

En vanlig variant av bukplastikk innebærer at vi løsner hud på nedre del av bukens fremside og deretter strekker hud og underhudsfett nedover. Samtidig flyttes navlen, slik at den ikke skal havne for langt ned på bukveggen.

Resultatet blir en slett fremre bukvegg med en normalt plassert navle. Det vil kanskje være nødvendig med et større inngrep hvis det også er hudoverskudd på sidene og ut mot ryggen.


Vil du vite mer om plastikkirurgi hos Capio CFTK?

Kontakt oss for å få mer informasjon, eller bestill en konsultasjon hos en av våre erfarne kirurger.