Om Capio CFTK

Capio CFTK tilbyr kirurgi med høyeste tenkelige medisinske kvalitet, uten ventetider. Siden starten i 2007 har vi hjulpet over 2300 overvektige til et sunt liv og en bedre livskvalitet.

I år 2007 introduserte dosent Dag Arvidsson og Centrum för Titthålskirurgi Sleeve Gastrectomy i Sverige en ny metode for overvektoperasjoner. Metoden innebærer at kirurgen fjerner større deler av pasientens magesekk for å dempe sulten og matinntaket. Fordelen med Sleeve Gastrectomy sammenlignet med Gastric Bypass er at pasienten får mindre risiko for å rammes av næringsmangel og komplikasjoner med fordøyelsen. Les mer om Sleeve-metoden.

Sleeve Gastrectomy er den vanligste overvektsoperasjonen, men vi tilbyr også gastric bypass til pasienter som etterspør dette. I forbindelse med at den nye metoden ble introdusert, begynte vi også å utføre fedmeoperasjoner på pasienter med BMI fra 30 i stedet for 35, som ved Gastric Bypass.

En del av Capio-konsernet

Siden desember 2011 har Centrum för Titthålskirurgi vært en del av Capio-konsernet. Vi er fremdeles samme engasjerte personale som tidligere, med samme spesialisttjenester og service, men nå i samarbeid med et av Europas ledende helse- og sykepleieforetak. Høsten 2014 byttet vi navn til Capio Centrum for Titthålskirurgi AB og oppdaterte vår grafiske profil, Capio CFTK, for å gjenspeile dette. Les mer om Capio

 

Vektoperasjoner

Vektoperasjoner er i dag godt utprøvd, og de har god effekt også på lang sikt. Våre operasjoner gjøres med kikkhullskirurgi, og vi bruker den operasjonstypen som passer best for pasienten. Les mer om vektoperasjoner hos Capio CFTK.

Vektoperasjoner

Plastikkirurgi

Etter en vektoperasjon med kraftig vektreduksjon oppstår det ofte store hudoverskudd blant annet på magen, men også på armer, lår og bryst. Plastikkirurgi kan da være en god løsning. Les mer om plastikkirurgi hos Capio CFTK.

Plastikkirurgi

Read more